5 months ago · Radio Byg Fm · 225 views

Asculta Muzica Inimi Tale zi de zi

Ne bucuram sa te avem alaturi si speram ca eforturile noastre pentru a mentine acest post de radio nu sunt in zadar. Daca esti ascultator fidel inseamna ca stii deja foarte multe despre noi, daca nu,iti vom explica pe scurt in randurile de mai jos
Asculta Muzica Inimi Tale zi de zi

Ne bucuram sa te avem alaturi si speram ca eforturile noastre pentru a mentine acest post de radio nu sunt in zadar. Daca esti ascultator fidel inseamna ca stii deja foarte multe despre noi, daca nu,iti vom explica pe scurt in randurile de mai jos. Aici puteti asculta manele noi , manele vechi , hituri alese , muzica noua muzica veche , muzica petrecere muzica populara .


 


Poti asculta Radio Byg Fm gratuit,oricand si oriunde in lume prin diverse metode ( Winamp ,Android, iOS ) .


 


Recomandam sa asculti acest radio online direct pe site la sectiunea * Asculta Live * (deoarece playere-le manele si petrecere din aceasta pagina sunt compatibile 100% cu orice telefon,tableta,tv,browser ) sau pe telefon descărcând aplicaţia noastră pentru ANDROID din GOOGLE PLAY sau iOS din Apple Store cu numele Radio Byg Fm.
Suntem un Radio Online de Manele si Petrecere /Populara, playlistul nostru fiind atent selectat cu muzică nouă şi hituri vechi.
Ne puteţi găsi pe Facebook ,Twitter  cu numele Radio Byg Fm sau chiar pe site-urile de specializare cu un program de emisie online de manele noi si vechi dar si muzica de peterecere / populara.Am creat acest radio din pasiune pentru toţi românii de pretutindeni ,de toate vârstele,nu punem limite,taxe pe dedicaţii sau altele.
Emitem într-un format de 128 kbps(HD) care permite ascultătorilor să asculte muzica preferata fara  întrerupere.
Încercăm să fim cei mai buni şi cei mai populari în lumea manelelor,pana acum am reusit, prin melodiile celebrilor artişti .Nicolae Guţă , Denisa ,Florin Salam, Florin Peşte,Blondu de la Timişoara” şi mulţi alţii, prin ei aducem veselia şi muzică bună în casele tuturor românilor din întreagă lume.Suntem mândri să primim laudele voastre şi aprecierile si va multumim pentru feedback-uri fie ele si negative.Chat Byg Fm


 


 


 


:
/ :

Queue

Clear